Kitapçılar her ne kadar kültür sanat merkezleri gibi görülse de bir mağazadır ve mağazalar işletmelerinde en çok talep edilen ürünleri sergileme eğilimindedir. Bir kitabın kitapçılarda raflara girmesi iki şekilde olabilir:
Birincisi: İnternet satışlarında belirli bir satışa ulaşan kitaplar o kitapçıların algoritmasında dikkat çekmeyi başarırsa raflarda kendine yer bulabilir.
İkincisi: Talep doğrultusunda raflar girme. Örneğin Ankaralı bir yazarın çevresi de Ankara’da yaşamaktadır. Ankamall AVM’deki bir kitapçıya onlarca kişi aynı kitabı sorar ise o kitapçının o kitabı raflarına koyma ihtimali söz konusudur. Ama aynı kitap Batman’daki bir kitapçının raflarına girmeyebilir.
Kitap basımı hakkında başka sorularınız olması durumunda Yayın Danışmanımıza +90 543 204 03 40 numaralı telefondan arayarak veya whatsapp'tan yazarak hemen ulaşabilirsiniz.

| 0% |