+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarAytekin Duran

Aytekin Duran

Aytekin DURAN (26.01.1993)
26.01.1993 yılında Edirne ilinde doğmuştur. Ailesi ile birlikte İstanbul Küçükçekmece ilçesinde ikametgah etmektedir. İlkokulunu Küçükçekmece Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulunu okudu.
Aytekin DURAN, ilk okuldan sonra Kumkapı Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bilişim Teknolojileri - Web Programcılığı alanını kazanarak orada eğitimine devam etti. Bazı sebeplerden dolayı Fikriye-Nüzhet Bilgincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bilişim Teknolojileri - Web Programcılığı alanına nakil olarak Ortaöğretim (Lise) eğitimini tamamlamıştır.
Aytekin DURAN, Ortaöğretim (Lise) eğitiminden sonra Kavram Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayın Teknolojileri bölümünü kazanarak 2 yıllık ön lisans eğitimine başlamıştı. 2013 yılında eğitimine devam ettiği okul içerisinde Spor Yönetimi bölümü açılınca Spor Yönetimine geçiş yaparak 2016 yılında Önlisans eğitimini tamamlamıştır. Önlisans eğitiminden sonra Karabük Üniversitesi Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği bölümünü okuyarak lisans eğitimini tamamlamıştır.

Yazarın Kitapları

         
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%