+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarAziz Serhat Kural

Aziz Serhat Kural

Uzun bir Mürşid-mürid döneminden sonra yakın bir tarihte fiziksel olarak aramızdan ayrılan Velinimetim hakkında ilk kitabımı yazmış bulunuyorum. Bu ilk kitap onun ve diğer Velinimetim hakkında bir biyografi niteliği taşımaktadır.

Aktif bir satranç oyuncusuyum (IM - Uluslararası Usta) ve tasavvuf yolunu takip etmekteyim. Bilişim Teknolojileri üzerine Yüksek Lisansım mevcut olup 2014-15 Türkiye Yazışmalı Satranç şampiyonuyum.
İlk kitabım 40 yılı aşkın bir süredir Velinimetim olan Yrd. Doç. Dr. Rahmi Oruç Güvenç hakkındadır ve bir biyografi yapısını taşımaktadır.
Bu kitapta Üstadımın faaliyetleri ve öğrettikleri hakkında derin bilgiler bulunabilir ve Türk Tasavvufu ile tanışmak isteyenler bağlantı bilgileri elde edebilirler.


"Fazıl Bey Hazretleri bir gün Seyyid Ahmed Hüsammetin Hazretleri`nin işareti üzerine ve kendisi de görevli olan Şeyh Hazretleri`nin amca oğlunun (Hafız Ağabey) gözetimi altında halvete girmek üzere o anda bulundukları evdeki 2-3 basamak merdiven ile çıkılan bir odaya girer. Odada bir de bakar ki bir ..."

Yazarın Kitapları

         
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%