+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarDiren Selimoğlu

Diren Selimoğlu

1986 yılının Ağustos ayında doğduğumu söylüyorlar. İnanmak zorundayım. Başka şansım yok. Siyasi konjonktüre pek uyumlu olmadığım için kovulan gazetecilerden biriyim. Bu hikaye uzun, buraya yazmayla olacak gibi değil. Şu an metin yazarlığı, tasarım ve tasarım danışmanlığı yapıyorum. Mutluyum.

Prezantabl bir insanım. 3 tane küpem var. Vücudumda 34 tane dövme var. Dövmeyi severim. Kim sevmez ki? İnsanlar ikiye ayrılır zaten bu konuda: Dövme sevip yaptıranlar ve dövme sevip cesaretsizliğinden yaptıramayanlar.

Boyum 1.87 cm. Kilom 80 kg. İdeal sayılabilecek bir vücuda sahibim. Kedimle yaşıyorum. Çok güzel bir kedim var. Beyaz falan. Paşa Ziya adı. Salak kedi.

Film izlemek en büyük hobim. Film arşivlemek de ikinci hobim. İkisinin sırası zaman zaman değişebilir. İflah olmaz bir çikolata hastasıyım. Çikolatamı sadece güzel insanlarla paylaşırım. İyi derecede Lazca konuşurum. O da bulunsun aklınızda. En sevdiğim film `The man from earth` Bu bulunmasa da olur aklınızda. Ama izleyin bence.

Fotoğraf çekerim bol bol. Fotoğraflarımı görmek isterseniz https://www.instagram.com/diren.selimoglu/ adresine beklerim.

Dövmemin olduğunu tekrar söylememe gerek var mı? 35 tane.

Yazarın Kitapları

         
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%