+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarEYLÜL FİDAN ARSLAN

EYLÜL FİDAN ARSLAN

20 Eylül 1995 yılında Gaziantep`in Nurdağı ilçesinde doğdu. 1998 yılında ailesiyle birlikte Adana`ya göç etti. Taşradan şehre göç ederken kaybolan nüfus cüzdanından dolayı okul eğitimine başlayamamış fakat zeki, ılımlı ve uyumlu bir çocuk olduğu için nüfus cüzdanı olmamasına rağmen 2002 yılında Seyhan Ahmet Cevdet Çamurdan İlköğretim Okulu kaydını kabul etmiştir. 2004 yılında ailesi nüfus cüzdanını çıkarıp, Seyhan Orhan Gazi İlköğretim okuluna kaydını aldırdı. Her zaman sanata ilgi duymuş, daha o yaşlarda şiirler, şarkılar yazmaya başlamıştı.
Türkçe Öğretmenin yapmış olduğu bir şiir dinletisinde görev alarak; usta şair-yazar olan Ahmet TELLİ`nin ``Gidersen Yıkılır Bu Kent`` şiirini başarıyla seslendirmiş ve sanata olan ilgisini öğretmenlerinin de keşfetmesi ile okul; resim yarışmalarında birincilikler almış, tiyatro sahnelerine, müzik ve şiir dinletilerine birçok kez katılmıştır.
2011 yılında Çukurova Hasan Adalı Anadolu Lisesi`nde okumaya başladı. 2015 yılında Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü`nü kazanarak, üniversite eğitimine başladı. Üniversite eğitimi sırasında şan ve ud dersleri aldı. Kendini daha fazla geliştirebilmek için şiir dinletilerine tekrar katılmaya başladı.
Covid-19 salgınının dünyayı sarmasıyla şan ve ud derslerini bırakmak zorunda kaldı. 2021 yılında Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü`nden mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında Çanakkale`ye yerleşti. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde yüksek lisans eğitimine devam ederken; şiir, düz yazı ve müzik eğitimine de kaldığı yerden devam ediyor.

Yazarın Kitapları

         
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%