+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız Yazarlarİrfan Altan

İrfan Altan

İRFAN ALTAN; Kırım`lı bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Lise öğrenimi bittikten sonra İş Sağlığı ve Güvenliği, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler ile Sağlık Yönetimi alanlarında yüksek eğitim aldı. Yüksek Lisansını İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yaptı. Halen bir kamu kuruluşunda İş Güvenliği Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Edebiyat dünyasına fantastik ve realistik yaklaşımları sıra dışı bir şekilde harmanladığı SİRİUS`UN KIZI serisi ile giriş yapmıştır. Kendi ifadesi ile "Hayata, sürekli olarak değer katmak, öncelikli mücadelemdir." anlayışı ile yeni eserler üretmeye devam etmektedir. Ayrıca İş İnsanı olan yazarımız, tüm kitap gelirlerini ihtiyaç sahibi Öğrencilere vakfetmiştir.

İRFAN ALTAN; Dört seriden oluşan SİRİUS`UN KIZI nehir romanlarından Sirius`un Kızı 1 İkiz Alev ile büyük beğeni toplamış ve okur baskısı sebebi ile okurlarını kırmamış devam serisi olan Siriusun Kızı 2 BUMERANG`I kısa bir aradan sonra çıkarmıştır.Bundan sonraki planlanan kitap takvimi Siriusun Kızı 3 KAN ARZUSU, Siriusun Kızı 4 AŞK KOKUSU ve KARANLIK UYKU 1 VE KARANLIK UYKU 2 şeklinde sırası ile okurları ile buluşturması planlanmaktadır. Belirtilen isimli kitaplarını kaleme alırken merkezinde kendinin olduğu bir farkındalık dalgası oluşturmaktı. Malumunuz... Oldukça tuhaflıklarla dolu zor bir zaman döngüsünün içerisindeyiz. Çoğu yerde değer karmaşası ile iyilik ve kötülük izleri birbirine karışmış durumda, bazen de hayatımızın içine giren ve yanı başımızda duran muhteşem ve çok kıymetli şeyleri derin bir uyku halinde adeta görmezlikten geliyoruz. Modern dünyanın manipüle edip bize dayattığı şeyler, aklımızı ve duygularımızı bir karmaşaya düşürürken bir balon gibi şişen egolarımız bizi vazgeçilemez ve yeri doldurulamaz olduğumuz masalı ile uyutuyor. İşte bu ortamda farkındalığın çok daha önemli olduğuna inanıyor, kendini bilmek, yani sınırlarımızı zayıf ve güçlü yanlarımızı fark edip narsizme kapılmadan kendimizle barışıp kendimizi sevmek, sonra tüm yaratılanları sevmek... Yanı başımızda duran, eşimiz evladımız ya da başkalarının, gerçek yönlerini onları kaybetme aşamasına gelmeden görüp, gereken kıymeti vererek hayatı daha dengeli, kolay ve zevkli hale getirebilmek asıl maharet . Ya da bazen alt üst hale gelmeye başlayan yaşamımızda ön yargılı olmadan başımıza gelenlerden almamız gereken derslere kafa yorma farkındalığına ulaşmak.Belki de O Muhteşem Kudret`in "Buna senin gücün yetmez, tamamen bana bırak" mesajını fark edip tevekkül içinde akışına bırakabilmek. Sonsuzluk yolcusu insanın ;Yola değil yolun götürdüğü yere odaklanması gerektiğinin farkındalığını ortaya çıkarmayı hedeflemiştir.

İrfan Altan; Tüm okurlarına saygı sevgi ve güzel muhabbetlerini sunuyor....

Öneri ve görüşleriniz için;
whatsapp hattı: 0 (544)634 89 38
instagram : irfanaltanyazar

BİR DOSTUN KALBİNDEN, KALEMİNDEN; İRFAN ALTAN
``O büyük ruhun büyülü varlığının gizemlerini aralamak için idrak seviyenizin yüksek olması gerekiyor. "İnsanlar içinde insanlardan bir insan ol" demiş Hz. Ali. Ne de güzel söylemiş... İnsan olmak beşer olmaktan kurtulmak... Bir insan olarak tanıdım İrfan`ı, insanlar içinde bir insan olarak... O zamanlar kulak aşinalığım olmayan bir melodi gibiydi, sonradan bağımlısı olduğum. Elbette boşlukları, yakan ya da donduran yönleri vardı fakat o bir yıldız olma yolunda kendi kuralları içinde ilerliyordu ve siz bir yıldıza gereğinden yakın olamazsınız. Eğer doğru konumda kalırsanız size hayat verir. Onu ateşleyen yüreğinde barındırdığı sevdası, merhameti idi.
Ben insanın katman katman olduğuna inanırım. Biri dışarıda herhangi birinin gördüğü sıradan yönü... ki bu açıdan bakınca biraz tuhaf, gıcık hatta hırs ve haz peşinde koşuyor gibi görünür İrfan kardeşim. Fakat bir seviye daha yakınına geldiğinizde, şaşırtan bir tevazu, merhamet ve içtenliği ile şaşırtır. Gözlemci durumuna geçtiğinizde ise net hedefleri olan dünyaya mesafeli duruşu ile ilk izlenimin tersi bir gerçeklikle karşılaşırsınız. Bilgelik gözlüğünü takip baktığınızda ise kafesinde bir kaplana dönüşür İrfan kardeşim... kırmızı çizgileri parmaklıgına dönüşmüş, korkuları olan ama savaşçılık ruhunda olan bir kaplan... Daha derine indiğinizde ise o muhteşem ruhunu perdesiz görmeye başlarsınız, bir kader programı ile gelmiş, insanlara destek olarak insan olma yolunda hızla ilerlemeyi seçmiş, aşkı da nefreti de uç noktalarda yaşayan, dünyaya eserler bırakan harika bir ruh... Seviliyorsun ey muhteşem ruh, iyi ki hayatımızdasın.`` BİR DOST
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%