+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız Yazarlarİsmet Batuhan Kanveren

İsmet Batuhan Kanveren

1993 yılında Ankara ili Altındağ ilçesinde doğdum. İlk ve orta eğitimimi Samiye Naim eğitim vakfı ilköğretim okulunda tamamladım. Lise egitimimi 2012-2016 yılları arasında Ankara Sincan Anadolu İmam Hatip lisesinde tamamladım. 2013-2017 yılları arasında Yozgat Bozok üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirmeye hak kazandım.
Ankara ili Etimesgut ilçesinde üniversite mezuniyetime kadar ikamet ettim.

Gençlik çağlarımdan bu yana her bir kalemi elime alışımda, her yazdığım şiirde ve özgün eserler ortaya çıkarttığımda aklımdan geçen bu tasnif etme, kitap oluşturma ve eser ortaya çıkartma hevesi içerisinde kıvılcım kıvılcım, damla damla bu tasnifi yani çıraklık eserim olarak tabir ettiğim Debbah`tan Nazireler`i oluşturmak için hep fırsat bulmaya çalıştım ancak sergüzeşt dolu bu hayat ancak şimdi nasip etti.

Bu güne kadar almış olduğum Türk Dili ve Edebiyatı egitiminin bana katmış olduğu bilgi, birikim ve tecrübeler ışığında siz değerli okurlarımın karşısına biraz daha çıraklığı aşar seviyede ve Türk Dili ve Edebiyatını çağdaş medeniyetler seviyesine bir katre dahi daha fazla yaklaştırıp ve daha muteber bir seviyeye çıkartmak için çalışıp çabalamak ve bir yeni eserle yine katkıda bulunarak sizlerin karşısına çıkmak benim için büyük onur, gurur ve sevinç kaynağı olacaktır...

Yazarın Kitapları

         
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%