+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarMehmet Akif Sayar

Mehmet Akif Sayar

MEHMET AKİF SAYAR
1963 yılında İzmir`de doğmuştur. İşletme yönetimi mezunudur. Türk Hava Kuvvetleri`nde 22 yıl hizmet etmiştir. 2003 yılında emekliliğinden sonra yerli ve yabancı özel sektör şirketlerinde yönetici ve eğitmen olarak görev yapmıştır. 2010 yılından bu yana kişisel ve kurumsal gelişim eğitimleri ve koçluk hizmetleri vermektedir. İngilizce öğretimini koçluk ile birleştirerek, öğrencilerin hızlı bir şekilde dil becerilerini geliştirdikleri İngilizce Eğitim Koçluğu Programı`nı geliştirmiştir.
Torus Şifa Enerjileri kurucusu, eğitmeni ve iki ana kanaldan biridir. Yöneticilik, kişisel gelişim eğitmenliği ve koçluk, enerji çalışmaları ve şifa çalışmalarına kanallık yapmaya ve şifa kanallığı eğitimleri vermeye devam etmektedir.


HALİL AZEMOĞLU
1980 yılında Şanlıurfa`da doğmuştur. Şanlıurfa`da 16 yıl medrese eğitimi almıştır. Medresede aldığı eğitimleri ve öğretileri, modern koçluk becerileriyle birleştirerek insan hayatına katmaktadır. 2013 yılından itibaren profesyonel koçluk ve eğitmenlik yapmaktadır.
Torus Şifa Enerjileri iki ana kanaldan biridir. Bireylere ve kurumlara yönelik kuantum ve koçluk eğitimleri ve koçluk hizmetlerinin yanı sıra, kuantum vaka çalışmaları, enerji ve şifa çalışmaları yapmaktadır. Osmanlıca bilen Azemoğlu, evli ve dört çocuk babasıdır.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%