+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarMustafa H. Utku

Mustafa H. Utku

Kurumsal kimlik ve reklam tasarımcısı, halkla ilişkiler ve fantastik roman yazarı olan Mustafa H. Utku, 14 Aralık 1970 tarihinde Ankara`da doğdu. İlkokulu MEB Ankara Kolejinde, ortaokulu yurt dışında, lise öğrenimini ise Kadıköy Anadolu Lisesi/İstanbul`da tamamladı.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümünde okudu ve on sekiz yaşında tasarım hayatına başladı. Bunu takip eden otuz yıl içerisinde yaptığı tasarımlar kendisine yerli ve yabancı bir çok teşekkür mektubunun yanı sıra, Özgün Tasarım alanında Kristal Elma Ödülü ve alanda Mac2000 Özgün Tasarım Ödülü`nü kazandırdı.

Mustafa bey, Suudi Arabistan, Irak, Suriye, Yunanistan, Bulgaristan, Macaristan, Bosna-Hersek ve Güney Rusya`yı gezip gördü. Bu şekilde değişik ülkelerin farklı kültürlerini birinci elden gözlemleme fırsatını yakaladı.

2018 yıllarından itibaren, "Whispers; a Cabal" (Fısıltı: bir Kabal serisi), "Tundra Walkers" (Ayaz Yolcuları), "The Amazing Adventures of Blom Bumblebim Hobim by Tania Summer Q" (Blom Bumblebim Hobim ve Hayret Verici Maceraları) romanlarını kaleme almaya başladı.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%