+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Çalıştığımız YazarlarSelami Uzun

Selami Uzun

35 Yıl çeşitli kurum kuruluşlarla yöneticilik yaptım. Çalıştığım bütün Devlet kurumlarında ve özel sektörde; işleyişi yavaşlatan, sıradan, vatandaşın beklemesi üzerine kurguulanmış bütün işleyiş ve süreçler ile üretim sektöründe üretimi yavaşlatan ve verimsizliğe yolaçan tüm kuralları alt üst ederek devrimler gerçekleştirdim. Ulusal ve uluslararası projelere imza attım.

Bu devrim süreçlerini yaşarken aynı analizleri kişilere uyarlayarak kendini mutsuz ve başarısız hisseden her bireyin yaşamına dokunarak yaşamlarında değer katmalarına destek oldum.

Halen yalın birey - yalın işletmecilik süreçlerini uygulayarak kurum yada kişilerin kendilerini tanıma yeteneklerini geliştirme, kendini tanıma sonra süreçleri yeniden dizayn etme ve iyileşmeyi sağlama için davranış kalıplarını kırma eğitimleri veriyorum.

Kişilerin kendilerine uygulayacakları swot analizi (iyi-kötü, güçlü-zayıf yönlerin tespiti) ile, en kısa sürede, biraz çaba ile kişisel davranışları değiştirme, yeni bir hayatı düşleme ve gerçekleme adımlarını takip ederek hayatımızda ve-veya işletmelerimizde en yüksek verim elde edebilme, çabalarına elde edilmiş başarılar öncülüğüne danışmanlık yapmaya devam ediyorum.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%