+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM

İmza gününe katılacak yazarlarımız için önemli bilgiler

İmza gününe katılacak yazarlarımız için önemli bilgiler
  1. İmza için kitaplar, yayınevimiz tarafından fuara getirilecektir. İmza, bir saatle sınırlı tutulacaktır. Her yazar için stantta 40 kitap bulundurulacaktır.
  2. İmza saatinizde, satış için yayınevimizin personeli hazır bulunacaktır.
  3. Konaklama, otel gibi ayarlamalar yazar tarafından şahsen yapılmalıdır.
  4. İmza günü bir saatle sınırlı olacaktır.
  5. İmza saatleri belirlendiğinde yazarlarımıza sosyal medyada kullanabilecekleri görseller tasarlanacak ve gönderilecektir.
  6. Yazarlarımız, kendileri için organize edilen imza saatlerini sosyal mecralardan duyurmalı; arkadaş çevresini, okur kitlesini haberdar etmelidir.
  7. Duyurularınızda imza gününü ve saatini vurgulamanız faydalı olacaktır.
  8. Özellikle yazarlık yolculuğunuzun henüz başında iseniz imza günü için çevrenizdeki topluluklardan destek almanızı öneririz. Bu nedenle tanıdıklarınızı, arkadaş gruplarınızı imza gününün saatini belirterek davet ediniz. İmza saatinde oluşturacağınız kalabalık, fuara katılan diğer ziyaretçilerin de ilgisini çekecektir.
  9. İmza gününe özel bir imza kalemi almanızı tavsiye ederiz. Bu kalem keçeli kalem gibi kalın uçlu bir kalem olursa imzanız daha güzel görünecektir.
  10. Kendinize göre bir imza tarzı belirlemelisiniz. Kitabı imzalarken bir söz mü yazacaksınız, sadece ‘sevgilerle' mi diyeceksiniz yoksa her kitaba ayrı bir söz mü yazacaksınız, bu detayları fuar öncesinde düşünmelisiniz.
  11. İmza saatinizde, içten ve samimi olun. Gergin ve kaygılı olmanız doğal, ancak bu sizin için sadece dezavantaj olacak ve o andan keyif almanızı engelleyecektir.
  12. İmza etkinliğiniz tamamlandığında yayınevimiz tarafından çekilen fotoğrafların yanı sıra sizin ve çevrenizdeki kişilerin çektiği fotoğrafları sosyal mecralarda paylaşmanız da etkileşimlerinizi artıracaktır.

 

En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%