+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarSiyah Beyaz Gerçek Yaşamlar
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
95.13 TL
Yazar Hülya Alaybeyoğlu
Piyasa Fiyatı 151.00 TL
Satış Fiyatı 95.13 TL
ISBN / Yayınevi 9786257190398 Tilki Kitap
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 194 Sayfa, Genel Seri 1495, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2020
İç Sayfa Kağıt Türü Enso, Siyah Beyaz, 60 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, 1. Hamur, 240 g, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Leyla Meryem Han
Son Okuma Selim Asaf
Mizanpaj Tuğba Altınöz
Kapak Tasarım Zafer Rıfat Irmak
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 95.13 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
ARKA KAPAK YAZISI
Danışanlarımın vakalarını öykü dilinde kaleme aldım. Her öyküden sonra danışanımla yaptığım görüşmelerin özetini yazdım. Her özetten sonra danışanımın aşama aşama geldiği sonuca yer verdim. Bu şekilde 14 ayrı vakayı ele aldım. 14 vakanın, 14 ayrı dünyasını okuyucunun kendi dünyasına benzetmesini ve ilham kaynağı olmasını arzu ederek böyle bir içerik oluşturdum. Bazen küçük bir bilgi, büyük bir fark edişe neden olur. Fark edişler ise idraki bir uyanışın ilk adımıdır. Dolayısıyla fark etmek ve idrak etmek, bir insanın elde edeceği en hakiki hayat yoldaşıdır.
İTHAF
Kitabımı, yazar olma yolculuğumda ve daha birçok projede bana destek veren ve kıymetli zamanını benden sakınmayan Sayın Mustafa Yürüksoy`a ithaf ediyorum.
ÖNSÖZ
Yaşam koçu olarak danışanlarımda gördüğüm analitik düşünce, kültür, mesleki bilgi, hayat görüşü, vs. belirli bir düzeyin üzerinde seyretmektedir. Genel olarak baktığımızda, birçok soruna çözüm bulmuş, ama aralarında bir tane soruna çözüm bulamamış danışanlarımın hayat öyküsü çok manidardır. Bazen altından kalkılamayacak gibi görünen bir sorunu rahatlıkla çözüme ulaştıran, bazen de çok basit gibi görünen bir sorunun altında ezilen danışanlarım, bütün insanlığın birbirine benzeşmesinin küçük bir örneğidir. O yüzden her bir vakaya saygı duymak, yargılamamak insani görevimizdir. Hele ki, kendini bir adım ileriye taşımak isteyen herkesin örnek alınası gayretleri ders niteliğindedir. Bilginin fevkalade gücünden faydalanmak isteyen tüm insanların hayat sınavından başarıyla geçeceği muhakkaktır.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%