+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarRomanPuantiyeli Kadın Lavinia
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
138.60 TL
Yazar Şükrü Hökenek
Piyasa Fiyatı 220.00 TL
Satış Fiyatı 138.60 TL
ISBN / Yayınevi 9786258039566 Tilki Kitap
Kitap Türü Roman
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 333 Sayfa, Genel Seri 2453, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2022
İç Sayfa Kağıt Türü 2.Hamur, Siyah Beyaz, 60 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, Kuşe, 250 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Vuslat Dipçin
Son Okuma Fahri Ercan
Mizanpaj Aslıhan Ekşioğlu
Kapak Tasarım Aslıhan Ekşioğlu
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 138.60 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Bazen bir rüyanın etkisi günler sürebilir, bazen de yıllar geçse de unutulamaz bazı rüyalar. Hele ki uzun yıllar üst üste görülürse aynı rüya, rüya olmaktan çıkar gizeme dönüşür ve insanoğlunun en can alıcı yönlerini tetikler. Rüya gizeme, gizem meraka, merak da insanın kendisini peşine düşmekten alamadığı hayallere dönüşür. Bu durumda elimizde olmadan hayat bize bir yol çizmiştir artık ve doğal bir dürtü olarak peşinden koşarız hayallerimizin, umutlarımızın veya artık adı her neyse.

Bu durum bazen maddi anlamda tezahür eder hayatlarımızda, bazen maneviyatın peşine düşer insan, bazen bir aşkın esiri olur ve bazen de bilginin peşine düşer.
Tümünün ortak paydası; insanoğlunun hiçbir zaman sonu gelmeyecek
bir açlığın peşinde tüketmesidir ömrünü...

Bazen yıllarca bir hayalin peşinden koşmaz mı insan? Ya da hayatın asıl gayesi hayallerimiz veya merak ettiklerimiz değil midir? Belki de şöyle sormak gerekir; bizi hayata bağlayan şey nedir? Hayallerimiz mi? Umutlarımız mı? Yoksa doyumsuz bir şekilde, sahip olduklarımızın daha fazlasına veya daha iyisine sahip olma dürtümüz mü?

Aslında tümü birbirini tamamlayan ve hayatın içinde zaman zaman yer değiştiren olgulardır. Yalnızca sanatsal eylemler ve maneviyat müstesnadır, hiçbir karşılık beklemeden ruhumuzu doyurduğu için...
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%