+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarFantastik KurguAteş Kadın ve Yadigarları
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
296.10 TL
Yazar Ahmet Öznacar
Piyasa Fiyatı 470.00 TL
Satış Fiyatı 296.10 TL
ISBN / Yayınevi 978-625-6831-87-2 Tilki Kitap
Kitap Türü Fantastik Kurgu
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 462 Sayfa, Genel Seri 3669, 135 X 210 mm, Basım Yılı 2024
İç Sayfa Kağıt Türü 2. HAMUR, SB, 60, Font Minion Pro 10-12 Punto
Kapak Cilt CMYK, KUŞE, 600, SIVAMA, MAT SELEFON
Editör Tuğçe Öznacar
Son Okuma Tuğba Ünlüer
Mizanpaj Aslıhan Ekşioğlu
Kapak Tasarım Lütfü Kırdar
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 296.10 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
ATEŞLİ BİR YOLCULUĞA HAZIR OLUN!
Savaşın içinde bir ateş bebek dünyaya gelir. Gözlerinden sarı ışık saçan, ateş banyosuyla ölümsüzleşen ateş savaşçısı Linda, geceleri kötü insanları birer yadigâra çevirir.
Shadowfell diyarında yaşayan siyah pelerinli kızıl ateş büyücüsü Eledrial, üç yüz yıldır dünyayı ele geçirebilmek için Linda`nın ateş gücünün peşindedir.
Kehanetin işaret ettiği zaman geldiğinde, Londra`da tanıştığı ölümlü aşkı Fin, Linda`yı karanlık diyara çekmek için Eledrial`ın kırmızı gözlü başmuhafızı Nightshade tarafından kaçırılır.
Linda ateşle konuşarak, ateşin içinde bir portal açıp Shadowfell`e geçiş yapar. Shadowfell diyarında şekil değiştiren yerlilerin olduğu Pera Kabilesi, Şifacılar Kalesi`nin kraliçesi Aquara ve Kanatlılar Kalesi kralı Falkor ile tanışır.
Linda`nın kendi karanlık diyarına geldiğini öğrenen Eledrial, muhafız ordusuyla Linda`yı yakalayabilmek için katliamlar başlatır.
Linda`nın Eledrial`ı durdurabilmek için, Firebold şatosunu koruyan Magma canavarlarını yenebilmesi ve bunun için de yaralı ejderhayı ve tüm diyarı savaşa ikna etmesi gerekliydi.
Yaralı ejderhaya ulaşabilmek için hayaletlerle dolu canlı dağı geçip Ebon Çölü`ndeki canavarı atlatmalı, daha sonra karanlık bataklığı geçerek ölü ağaca varmalıdır.
Linda`nın, bu zorlu yolculukta ateş kılıcının gücü yeterli olabilecek miydi? Yoksa Eledrial yüzyıllardır istediği kötülüğe mi ulaşacaktı?
Linda`nın ateşli macerasına ve yazar aşkı Fin`in beyaz kanatları olan atın üzerinde bir okçuya dönüşmesine eşlik ederken, kendinizi Shadowfell haritasının içinde kâh gülüp kâh duygulanırken mavi şifa enerjisinin içinde bulacaksınız.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%