+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarRomanDerin Kesik
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
138.60 TL
Yazar Yaren Nazlı Korkut
Piyasa Fiyatı 220.00 TL
Satış Fiyatı 138.60 TL
ISBN / Yayınevi 9786257942829 Tilki Kitap
Kitap Türü Roman
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 332 Sayfa, Genel Seri 1223, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2020
İç Sayfa Kağıt Türü Enso, Siyah Beyaz, 60 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, 1. Hamur, 240 g, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Ayşe Tarhan
Son Okuma Selim Asaf
Mizanpaj Tuğba Altınöz
Kapak Tasarım Zafer Rıfat Irmak
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 138.60 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
BAZI GECELER AY`I GÖREMEM AMA BİLİRİM GECENİN İÇİNDE SAKLI OLDUĞUNU. KAYBETTİĞİM İNSANLARDA ÖYLE ASLINDA, ÇOK UZAKTALAR AMA HER DAİM İÇİMDE BİR YERDE SAKLILAR...
Aslında hayatı, tam olarak bitti dediği anda başlamıştı. Her şey henüz çok küçük bir çocukken kız kardeşinin gözünün önünde öldürülmesiyle ilk bulmuştu. Psikolojisi darmaduman olmuş, zamanla kendisiyle konuşmaya ve ayrı bir kişi olarak görmeye başlamıştı. Kardeşinin üzerine annesini kaybetmiş olma korkusuyla karşı karşıya geldiğinde, üçüncü derin kesiğini atmıştı. O gün, tek başına hayatına devam etmek zorunda kaldığı ilk gündü. Yıllar geçtikçe kendisiyle beraber hisleri, duyguları ve korkusu da büyümüştü. Kendisinden başka kimsesi yoktu, şizofrendi. Ama yalnızlığı bir şehir kadar kalabalıktı, belli bir süreye kadar. Yalnızlığı korkunçlaşmaya ve kesiklerini artmaya başladığında yaşamanın bir anlamı olmadığını düşünmüş,ve hayatına son vermek için kayalıklara kadar gitmişti. İntihar etmeyi bile beceremediği yetmiyormuş gibi üstüne akıl hastası teşhisi konulmuş, ve akıl hastanesine yatırılmıştı. Onun mucize olarak adlandırdığı bir şekilde o hastaneden kurtuluşu, onun korkularından da kurtuluşu olmuştu, Hayatını sadece bir çift göz için bile devam ettirebilecek iken ondan öğrendikleriyle, hayatın ne olursa olsun yaşamaya değer olduğunu anlamıştı.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%