+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarDiğerKripto Para Ve Türkiye
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
61.74 TL
Yazar Levent Yıldırım
Piyasa Fiyatı 98.00 TL
Satış Fiyatı 61.74 TL
ISBN / Yayınevi 9786258163438 Tilki Kitap
Kitap Türü Diğer
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 92 Sayfa, Genel Seri 2910, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2022
İç Sayfa Kağıt Türü 2. Hamur Enso/Holmen, Siyah Beyaz, 60 gram, Font Minion Pro 10-12 Punto
Kapak Cilt Renkli, Kuşe/Amerikan Bristrol, 200-300 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Büşra Toprak
Son Okuma Dr. Hakan Özkütükçü
Mizanpaj Yeşim Ercan Aydın
Kapak Tasarım Yeşim Ercan Aydın
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 61.74 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Bitcoin, ilk ve en çok tanınan kripto para birimidir. Merkezî olmayan bir protokol, kriptografi ve `Blockchain` adı verilen periyodik olarak güncellenen bir kamu işlem defterinin durumu hakkında küresel fikir birliğine varmak için bir mekanizma kullanarak dijital alanda eşler arası değer alışverişini sağlar.

Bitcoin Nedir?
Pratik olarak konuşursak bitcoin, herhangi bir hükûmet, eyalet veya finans kurumundan bağımsız olarak var olan, merkezî bir aracıya ihtiyaç duymadan küresel olarak aktarılabilen ve tartışmasız olarak değiştirilemeyen bilinen bir para politikasına sahip olan bir dijital para biçimidir.

Daha derin bir seviyede bitcoin politik, felsefi ve ekonomik bir sistem olarak tanımlanabilir. Bu, bütünleştirdiği teknik özelliklerin, içerdiği çok çeşitli katılımcı ve paydaşların ve protokolde değişiklik yapma sürecinin birleşimi sayesinde gerçekleşir.

Bitcoin, bitcoin yazılım protokolüne ve BTC senedi sembolü ile giden para birimine başvurabilir.

Ocak 2009`da niş bir teknoloji uzmanı grubuna anonim olarak lanse edilen bitcoin, günlük yerleşik hacmi on milyarlarca dolar olarak ölçülen küresel çapta işlem gören finansal bir varlıktır. Düzenleyici statüsü bölgeye göre değişse ve gelişmeye devam etse de bitcoin en yaygın olarak bir para birimi veya bir emtia olarak düzenlenir ve tüm büyük ekonomilerde kullanımı yasaldır (değişen seviyelerde kısıtlamalarla). Haziran 2021`de El Salvador, bitcoini yasal ihale olarak görevlendiren ilk ülke oldu.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%