+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarÇocukBenim Küçük Nur Yumağım
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
249.48 TL
Yazar Hacı Karima
Piyasa Fiyatı 396.00 TL
Satış Fiyatı 249.48 TL
ISBN / Yayınevi 9786257561037 Tilki Kitap
Kitap Türü Çocuk
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 150 Sayfa, Genel Seri 2059, 210 X 297 mm, Basım Yılı 2021
İç Sayfa Kağıt Türü 1. Hamur, CMYK, 80 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, Kuşe, 250 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Elif Tümer
Son Okuma İbrahim Çakar
Mizanpaj Fatih Yılmaz
Kapak Tasarım Senem Yıldırım
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 249.48 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Bu eser, Hacı Emine Adil`e ithaf edilmiştir. Hacı Emine Adil, Allah rahmet eylesin, onu tanıyan herkes tarafından Hacı Anne olarak bilinirdi. Nakşibendi Sufi Tarikatı`nın Büyük Şeyhi, Şeyh Muhammad Nazım Adil`in (KS) elli yıldan fazla hanımıydı. Kendi dört çocuğu, on altı torunu ve altı büyük torununa ek olarak Şeyh`in Kıbrıs`taki mütevazı evine her yıl hücum eden binlerce müridi ve ziyaretçiyi sevgiyle ve hikmetlerle büyüttü ve yetiştirdi.

Boş konuşmayla zaman harcayacak biri olmayan Hacı Anne kulluk sanatını; yorulmaksızın Şeyh`e ve misafirlerine hizmet ederek, hoş mizaçla ve herkes için her gün yemek pişirerek öğretti. Asla hiç bir şeyi israf etmeyip, her şeyi kullanarak ve yeniden kullanarak Allah`ın bütün armağanlarına saygılı olmayı öğretti. Şeriat`ı ve sünneti inançla ve imanla takip ederek, ve Sufi usüllerini ve evradlarını devam ettirerek ibadet etmeyi öğretti. Kendi gündelik hayatının örneği ile sabırlı olmayı, nezaketi, saygıyı ve sıkı çalışmayı öğretti. Bir alim olarak engin ilminden peygamberlerin ve evliyaların hikayelerini yeni nesillere aktardı, ki bu hikayeler zamanın başlangıcından beri hikmet öğretmek için kullanılan hikayelerdir.

Yazar Hakkında

Hacı Karima, Stanford Üniversitesi`nden Antropoloji dalında Doktora derecesiyle mezun oldu. Otuz yıl önce Libya-Çad sınırındaki üç yıllık saha görevi sırasında İslam`ı kabul etti. Beş çocuğunu büyüttü ve onlara evde eğitim verdi. Ancak bu kitabı bir araya getirmek için en önemli hazırlığı, Hacı Anne`nin minnettar talebelerinin ve sevgi dolu çocuklarının yanında geçirdiği zamandı.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%