+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarÇocukKupadan Çıkan Uzay Robotu
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
120.96 TL
Yazar Muhammed Arda Çelik
Piyasa Fiyatı 192.00 TL
Satış Fiyatı 120.96 TL
ISBN / Yayınevi 9786258039627 Tilki Kitap
Kitap Türü Çocuk
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 88 Sayfa, Genel Seri 2534, 150 X 230 mm, Basım Yılı 2022
İç Sayfa Kağıt Türü 1. Hamur, Renkli, 80 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, Amerikan Bristrol, 230 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Şulenur Kekil
Son Okuma Hilal Eksik
Mizanpaj Aslıhan Ekşioğlu
Kapak Tasarım Aslıhan Ekşioğlu
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 120.96 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Kupadan Çıkan Uzay Robotu`nun yazarı Muhammed Arda Çelik 11 yaşında bir ortaokul öğrencisidir. Evet yanlış duymadınız bu kitabın yazarı yaşı küçük hayal gücü büyük bir çocuk. Bir çocuğun hayal gücünün sınırı olmadığını hepimiz biliriz. Bu kitapta yazar sizi bu sonsuzluğa beraber maceraya atılmaya çağırıyor. Arkanıza yaslanıp kitabı okuyacağınızı sanmayın, size de iş düşüyor. Muhammed Arda`nın bu kitapla sadece hayal gücünün değil yazı tekniklerinin de sınırını aştığına kendiniz şahit olacaksınız.

Böcek Yarışmasına tatarcık ile katılan 5/G sınıfı yarışmayı kazanarak birincilik ödülü olan kupayı almayı hak eder. Kupa sınıfın en güzel köşesinde yerini alır. Ne var ki kupa öğrencilerden birine seslenmeye başlar. Olgun bu sesleri duymazdan gelmeye çalışsa da kupanın çağrısına daha fazla kayıtsız kalamaz ve kupayı kırar. Kupanın içinden üzerinde VENUS-35 yazan küçük bir robot çıkar. Ardından robot konuşmaya başlar:
`İlk kez seni gördüğüm için senin yanına SAHİP ünvanlı rozeti koyuyorum. SAHİP ünvanlı rozet, mor rozettir. Sistemde sadece bir kişi mor rozet alır. Bunu hiç kimse, hiçbir zaman değiştiremez. Sen bile. Bana sadece mor rozeti alan kişi emir verebilir.`

O andan itibaren Olgun ve VENUS-35`in heyecan dolu maceraları başlar. Beraber uzayın derinliklerine keşfe çıkarlar, uzay altını toplarlar, kötülerle savaşırlar ve hiçbir dünyalının yapmadığı daha pek çok şey yaparlar. Buna ışınlanmak da dâhil...

Kahramanlarımızla siz de gezegenleri gezecek, uzaylılarla tanışacak, dünyadan kopacaksınız. Elinizdeki hayal gücünü zorlayan, keyifli serüvenlerle dolu bu kitabı bir solukta okuyacaksınız.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%