+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarDenemeGönül Erbâbına Mektuplar Denemeler
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
77.49 TL
Yazar Faik Kumru
Piyasa Fiyatı 123.00 TL
Satış Fiyatı 77.49 TL
ISBN / Yayınevi 9786258039702 Tilki Kitap
Kitap Türü Deneme
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 138 Sayfa, Genel Seri 2802, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2022
İç Sayfa Kağıt Türü 2. Hamur Enso/Holmen, Siyah Beyaz, 60 gram, Font Minion Pro 10-12 Punto
Kapak Cilt Renkli, Kuşe/Amerikan Bristrol, 200-300 gr, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Yasin İzgi
Son Okuma Hakan Özkütükçü
Mizanpaj Yeşim Ercan Aydın
Kapak Tasarım Yeşim Ercan Aydın
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 77.49 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Empatiyle beslenen muâsır/çağdaş bir dünya inşâ etmek adına, kendimizle birlikte, yeni nesil hesâbına herkesi tatmin edebilecek medenî bir düşünce tarzı oluşturabilmek, ferdan ferdâ herkese düşen bir vazîfe ve bir sorumluluk olmakla birlikte, bu emâneti devralacak omuzları güçlü ve yüreği insan sevgisiyle dopdolu hakîkî sâhiplerini beklemektedir.
İnsanlık ortak paydasında, her insanın iknâ edilmeye ihtiyâcı vardır. Egoizmin bu altın çağında, maddî silahlardan ziyâde, iknâ ve kabul iksîrinin insanlar üzerindeki tesîrinin farkına varmak, doğru yolda ilerleme anlamına gelmektedir. Bunun usûlü ve yöntemi de kaba kuvvetle değil, aklın, inancın ve bilimin ışığında yürümekle olacağı âşikârdır.
Toplumsal bir barış ve denge için, eleştiri kültürü ve ona âit bir zihniyetin, medenî hayat sahnesinde yerini almasına yönelik sağlam bir zemin oluşturmak elzemdir. Tenkit edilemeyen her kişinin, her hâdisenin ve her düşüncenin, tek doğru olarak kabul edilebilme olasılığının yüksek olacağı bilinmelidir. Bütün yanlışların toplamından, tek bir doğrunun çıkmayacağı meydandadır
Sağlıklı ve sıhhatli bir topluma giden yolların, barış ve sulhun egemen olduğu; monolog konuşmalardan daha çok diyalogların hâkim olduğu; her konuşanı yeterince dinlemenin, anlaşabilme adına yegâne bir şart olduğu; yapılacak her kavganın, toplum bünyesini kangrene dönüştüren bir unsur olacağı gibi anlayışların, her kesimde karşılık bulacağı sağlam bir zemin isteyeceği bilinmelidir.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%