+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPYARDIM KONULARIÜYE GİRİŞİİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarDenemeKalbimdeki Aşk
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
99.54 TL
Yazar Gülen Gül
Piyasa Fiyatı 158.00 TL
Satış Fiyatı 99.54 TL
ISBN / Yayınevi 9786257190558 Tilki Kitap
Kitap Türü Deneme
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 208 Sayfa, Genel Seri 1568, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2020
İç Sayfa Kağıt Türü Enso, Siyah Beyaz, 60 gr, Font Minion Pro 10-11 Punto
Kapak Cilt Renkli, 1. Hamur, 240 g, Amerikan Cilt, Mat Selefon
Editör Büşra Toprak
Son Okuma Selim Asaf
Mizanpaj Tuğba Altınöz
Kapak Tasarım Zafer Rıfat Irmak
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 99.54 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
1964 yılında Edirne ilinin Uzunköprü ilçesinde doğdum. İlkokulu ve ortaokulu Uzunköprü`de okudum.

Duygusal bir yapım olduğundan iletişim konusunda her zaman sessizliğimin arkasına sığındım ve kendimi ifade etmekte güçlük çektim. Bu, bana zarar veriyordu. Zamanla bunun yanlış olduğunu anladım, daha da olgunlaştım; hislerim, düşüncelerim ve mantığım doğrultusunda hareket etmeye başlayınca kendimi tanıdım ve hiç bilmediğim bir yönümü keşfettim. Şiir okumaya başlamıştım derken yüreğime gelen ilham, acı yaşanmışlıklar, yaşayamadıklarım dile geldi.
Şiirlerim aşka dair.


İçimde büyük ölçüde sevgi taşıyorum. Kendimi sevdiğim kadar insanları, hayvanları bilhassa doğayı çok seviyorum. Deniz kenarında bulunmaktan her zaman ilham almışımdır. Sevgi, çok ince bir çizgi gibi her an kırılacak bir duygu. İnsanları kırmamak için dikkat ettim bunca zaman. İçimdeki sevginin büyüklüğü ben verdikçe artıyordu sanki, sevdiklerimi mutlu gördükçe ben daha çok mutlu oluyordum. Lakin bir gün benim isteğim, benim arzum sevdiklerimi yıktı. Meğer burada alma-verme dengesini hiç önemsememişim. Her zaman verici olan ben, her şeyimi kaybetmeme neden oldum. 15 yıllık evlilik hayatımdan sonra çocuklarımı büyütüp onlara kendimi adadım, aşka vakit ayıramadım hiçbir zaman içimde. Hep birileri gitti hayatımda: Eşim, çocuklarım, ailem... Kendi içime dönüp göremediğim sevgiyi, hissedemediğim aşkı büyüttüm. Gönlümden gidenler şiirlerime ilham olmuştur: Aşkım da sevgilim de... Ailem...
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%