+90 549 654 72 54 +90 549 654 72 54 kitap@matbumedya.com
Kitap Çıkarmak-Kitap Bastırmak-Kitap Yayımlamak
ARA
SEPETİM
KİTAPLARIMIZYAZARLARIMIZBAŞVURU YAPFİYAT HESAPLAYARDIM KONULARIİLETİŞİM
Yayınlanan KitaplarKişisel GelişimDönüşüm: Değişim Seninle Başlar
KİTAP DETAYLARI
37%
İndirimli
138.60 TL
Yazar Naciye Arslan
Piyasa Fiyatı 220.00 TL
Satış Fiyatı 138.60 TL
ISBN / Yayınevi 978-625-6689-10-7 Tilki Kitap
Kitap Türü Kişisel Gelişim
Kitap Bilgisi Dili Türkçe, 163 Sayfa, Genel Seri 3734, 135 X 195 mm, Basım Yılı 2024
İç Sayfa Kağıt Türü 2. HAMUR, SB, 60, Font Minion Pro 10-12 Punto
Kapak Cilt CMYK, KUŞE, 300, AMERİKAN, MAT SELEFON
Editör Hilal Kılıç
Son Okuma Tuğba Ünlüer
Mizanpaj Enes Berkay Bayram
Kapak Tasarım Enes Berkay Bayram
Bu ürünü kredi kartı veya EFT/havale yöntemiyle 138.60 TL'ye satın alarak, kendiniz veya başkası adına sipariş verebilirsiniz. Mesai günleri içerisinde saat 12:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir.
Dönüşüm: Değişim Seninle Başlar kitabı, kişisel tekâmül yolculuğuna yeni çıkan biri için net ve pratik bir yol haritası oluşturur. Bununla birlikte kişisel tekâmül yolculuğunda zaten ilerleme kaydetmiş bir insan için de öğrendiklerine yeni farkındalıklar katmak ve bilgilerin genel bir toparlaması olarak düşünülebilir. Bu kitap, aynı zamanda yaşam yolumda karşılaştığım zorlu durumlardan nasıl çıktığımı, çıkarken neleri fark edip, dönüştürdüğümü anlatırken zaman zaman yol arkadaşlığı yaptığım insanların hikâyelerinden kesitler sunduğum ve benimle aynı ya da tamamen farklı sorunları yaşayan insanların ruhuna dokunup kendi süreçlerini daha rahat geçirmelerini sağlamak amacıyla yazılmış bir yol arkadaşıdır. Kitabı okuduğunuzda hayatınızdaki farkındalığınız artacak ve neyi neden yaptığınızın bilincinde olmakla birlikte yaşadığınız olaylara farklı bakış açısı kazanmanın getirdiği yeni açılımlara şahit olacaksınız. Hayatınızda olumlu yönde birçok dönüşüme gideceksiniz. Yaşam yolunda kararsız kaldığınız alanlardaki çıkış yolunuz zihninize net bir şekilde serilecek. Kitabın içindeki yönlendirmeli ve sesli meditasyonları uygulamak, tekdüze bir kitap okumaktan ziyade bilinçaltınıza yolculuğa çıkarak en derin benliğinizle iletişime geçmenize ve yaşam amacınızı bulmanıza olanak sağlayacak. Tüm bu eser boyunca bireysel tecrübelerimin yanında, aldığım uluslararası onaylı yaşam ve nefes koçluğu, NLP (zihin dili programlama) ve kişisel gelişim gibi birçok eğitimi meditasyonlarda ve bölümlerde en yalın hâliyle size aktarıyorum.
Kitap bittiğinde olumsuz duygularla nasıl başa çıkacağınızın bilincine erişecek, çevrenizdeki olumsuzluklar enerjinizin düşmesine engel olamayacak, pozitif bakış açısının nimetlerinden faydalanacak ve daha doyumlu hayatın kapılarını aralamış olacaksınız.
En Çok Tercih Edilen YayıneviEn Çok Dosya Gönderilen Yayınevi
0%